Ultrahangos Kavitáció

A kavitációs zsírbontás egy olyan kezelési mód, amely maximális biztonsággal alkalmazható a következő problémákra:

Az ultrahangos kavitációs zsírbontás egy olyan (műtét nélküli) beavatkozás, melynek során nagy teljesítményű ultrahang hullámok a kezelt terület zsírsejtjein belül mikro buborékokat hoznak létre. Ezen mikro buborékok összeesése során olyan potenciájú nyomásváltozás jön létre, melynek köszönhetően szétesnek a lokálisan elhelyezkedő zsírsejtek. Ily módon a folyékonnyá és gázállapotúvá vált zsír és egyéb bomlástermékek a nyirokrendszeren át a kiválasztó szervekhez kerülnek, ahol a lebomlás megtörténik, majd a vizelettel együtt eltávoznak a szervezetből. Kiürülésük feltétele a sok folyadékfogyasztás, amely segíti a gyorsabb áramlást és elvezetést a nyirok utakban. Mivel a folyadék több fázison megy át, a zsírsejtek növekednek, majd csökkennek, végül szétpukkannak, kibocsátva a vizet és a zsírt a nyirokkeringésbe.

Ultrahangos Kavitációs Zsírbontás

A kezelt személynek a kezelés előtt érdemes 1-2 liter vizet meginni, a kezelés után szintén. A kiválasztott zsír és salakanyagok kiürülését sok folyadék fogyasztásával valamint megfelelő, zsírmentes diéta betartásával segíteni kell. A kiválasztás időszakában (2-3 hét) nagyon fontos a helyes táplálkozás. A kiolvasztott zsír a savas kémhatású, ami így savasítja a szervezetet, ezért bázikus étrend betartását javasoljuk.

Ultrahangos Kavitációs Zsírbontás

Kinek ajánlott?

A kavitációs zsírbontás olyanok számára lett kifejlesztve, akik normál, illetve enyhén túlsúlyos csoportba tartoznak és szeretnének megszabadulni a csípőn, hason, combokon, fenéken és karokon felhalmozódott zsírrétegektől.

A kavitációs kezelés a zsírsejtek lebontásával, számuk végleges csökkentésével, nem pedig a zsírraktárak átmeneti kiürítésével fejti ki hatását. A zsírbontás a zsírsejtek hatékony roncsolása által jön létre, a környező szövetek, erek és idegek károsítása nélkül. Ezáltal – a klasszikus, műtéti zsírleszíváshoz hasonlóan – hatása tartósabb, mivel a zsírszövetek ténylegesen eltávolításra kerülnek. A kavitáció tehát csak olyan szövetekben lép fel, ahol speciális szöveti körülmények állnak fenn. Így lehetővé válik a specifikus szöveti roncsolás, ami azt jelenti, hogy a zsírsejtek roncsolódnak, de a vérerek, a perifériás idegek, a bőr, az izmok és a kötőszövetek, melyekben az ultrahangot fókuszáljuk, mind-mind érintetlenek maradnak. A kavitációs kezelés tökéletes kiegészítője a rádiófrekvencia, mivel az ultrahanggal felbontott zsírt a nyirokrendszerbe vezeti. Ezen kívül a bőr alól kikerülő zsír miatt szükség van a bőr feszesítésére is, a rádiófrekvencia pedig ebben is tökéletes megoldást nyújt.

Ellenjavallatok

Ultrahangos Kavitációs Zsírbontás Budapest 13.ker