Lipolézeres Alakformálás

Lipolézeres Fogyasztás

Lipolézer testkezelés A lipo lézer a kavitációs ultrahanghoz hasonlóan az orvos-esztétika egyik szintén új vívmánya. A Lipo lézer egy olyan non-invazív (vágás, szúrás nélküli) beavatkozás, melyet a helyi nehezen redukálható zsírszövetek leküzdésére fejlesztettek ki. A lipolézeres technológia az alacsony szintű lézeres fényt (635nm-660nm) használja a zsír redukálásához.

Hatásmechanizmus: A bőrön keresztül a zsírszövetbe hatol, ami során apró pórusok nyílnak meg, ezen keresztül távozik a zsírsejt tartalma, ami víz, trigliceridek, szabad zsírsavak. Ez a sejtközötti térbe kerül. Ezáltal csökken a zsírsejtek térfogata. A sejtközötti térbe jutott anyagokat a nyirokrendszer transzportálja, ezért célszerű a lipolézeres kezelést ötvözni valamilyen nyirokkeringést fokozó kezeléssel, mellyel elősegítjük az zsír mielőbbi távozását. Fontos, hogy a lipolézeres kezelés közben csak a zsírsejtekre hatunk. Egyéb szervet nem érintünk vele.

Lipolézer ötvözése

Lipolézer testkezelés

A kavitáció a mélyebb zsírszöveteket érinti, míg a lipolézer a bőrhöz közeli puhább zsírréteget. A lipolézer 650 nm hosszúságú vörös lézerfénye kollagénindukciót is beindít a bőrben, ezáltal regenerálja a kötőszövetet, feszesít is. Mint minden kezelést itt is kúraszerű alkalmazásra van szükség.

A lipolézeres kezelés előnyei

Lipolézer testkezelés

Ajánlott kezelési ütemezés: Heti 2-3 alkalom.

Kezelés időtartama: maximum 30 perc.

Kezelhető testtájékok: csipő és derék, has, alhas, hát, fenék és combok, felkar, térd, toka. Kontraindikációk: terhesség, szoptatás, pacemaker, epilepszia, bőrbetegség a kezelendő területen, műtétek után 40 nappal alkalmazható, daganatok, botox, veseelégtelenség, anyagcsereproblémák, májbetegség, immungyengeség, immunrendszert gyengítő orvosság szedése, fém implantátum a kezelendő területen.

Várható eredmények

Lipolézer testkezelés Tartós zsírszövet csökkenés, Intenzív cellulitisz redukció, Feszeseb és rugalmasab bőrszövet, Deffiniáltabb testkontúr. A kezeléssorozat alatt az eredmények maximalizálásának érdekében a következőket érdemes betartani: A kezelést követő 3 napban tilos cukor és nagy mennyiségű szénhidrát bevitele a szervezetbe; Napi 3-4 liter folyadék bevitele szükséges a kavitációs kezelés időtartama alatt; Ajánlott minimálisan 30 perc mozgást beiktatni a napi programba! A kezelést követően – annak részeként –nyirokkeringést gyorsító eljárást szükséges végrehajtani, mely segíti a feloldott zsírsejtek gyors kiürülését; Adott testfelületet minimálisan 72 órás pihenés után kezelhetünk újra; Súlyfelesleg esetén életmód változtatás betartása szükséges. A felszabadított zsírnemű anyagok átalakulása, felhasználása nagymértékben függ a személy zsíranyagcsere-jellemzőitől. Amennyiben a kezelést megelőzően megfelelő támogató diétát és szükség esetén táplálékkiegészítő-kezelést kap a szervezet, akkor a felhasználódó, lebomló lipidek mennyisége megnövelhető, így minimálisabb réteg fog újra lerakódni.

Lipolézer Alakformálás Budapest 13.kerület