Rádiófrekvenciás Testkezelés

Rádiófrekvenciás testkezelés A rádiófrekvencia kibocsátott elektromágneses hullámokból áll. A szépségápolásban ezeket a hullámokat alkalmazzák a testen azért, hogy energiát és hőt szállítsanak mélyen a bőrbe anélkül, hogy megsértenék a felhámot. Rádiófrekvenciás kezelésekkel számos előnyös biológiai hatást érhetünk el a kezelt szöveten; gyorsul a bőr anyagcsere folyamata, kiürülnek a felgyülemlett méreganyagok, továbbá stimulálhatjuk a lelassult fiziológiai folyamatokat, így az elasztin és a kollagén termelést.

A rádiófrekvencia felmelegíti a zsírsejteket, ezáltal megnyílnak a cellák falai, és a zsír kötőszövetbe távozik. A rádiófrekvenciás kezelés közben a kezelt terület hőmérséklete 41-42 C°. Tehát a melegítés hatására a zsír a nyirokkeringésbe kerül, ami az ezt követő időszakban a kiválasztó rendszeren keresztül távozik. A Bipoláris Rádiófrekvencia során két pólus között jön létre az elektromos hatás, így a bőr mélyebb rétegeiben hat, fókuszált területen. Elősegíti a zsír lebontását a magas hatékonyságú energia szövetekhez közvetítésével, és serkenti a test anyagcseréjét. Támogatja továbbá az elfolyósított zsír nyirokrendszerbe távozását és feldolgozását. Multipoláris Rádiófrekvencia esetén pedig a több pólusnak köszönhetően a hatás nagyobb területet átsző, ám felszíni. Quattropoláris rádiófrekvencia: a 4 pólusú rádiófrekvencia képes kiemelkedően hatékony és erős energia mátrix létrehozására. Ez az energia mátrix belép a bőrbe és belülről melegíti fel a szöveteket. Ez exponenciálisan javuló klinikai hatékonyságot és egyértelműen látható eredményeket biztosít.

Rádiófrekvenciás testkezelés

Kinek ajánlott?

A rádiófrekvencia tökéletesen egészíti ki a kavitációs kezelést, segítve a zsír nyirokrendszerbe történő továbbítását és kiürülését a szervezetből. Önmagában a rádiófrekvencia az arc és test bőrének feszesítésére, a petyhüdt bőr (toka, kar, has, táskás szemek stb.) regenerálására, a cellulit felszámolására, a finom ráncok, vanalak eltüntetésére használható.

Ellenjavallatok

Rádiófrekvenciás testkezelés Budapest 13.kerület