Wiener aromaterápiás testtekercselés

Kinek ajánlott?

Wiener testkezelés Az aromaterápia és a fáslizó módszer ideális kombinációja. Természetes és rendkívül hatékony módszer arra, hogy jó néhány centimétert veszítsünk testünk körvonalából és onnan fogyjunk le, ahonnan szeretnénk, s egyúttal kisimuljon, megszépüljön az akár cellulit problémától is szenvedő bőrünk.

A hatóanyagokban lévő illóolajak, mint eukaliptusz, borsmenta, mentol és rozmaring hatásuknál fogva intenzív vérkeringést és vérbőséget idéznek elő a kötőszövet felső rétegeiben. Ennek hatására a test mélyebb rétegeiben belső hidegségérzet lép fel. A fellépő belső hűvösségnek azonban az a hatása, hogy a testnek le kell építenie és el kell égetnie az elraktározott felesleges tápanyagokat annak érdekében, hogy a keletkezett energia segítségével a hőegyensúlyt fenntartsa.

Az aromaterápiás fáslizó módszerrel a problémás területekről négyszeres hatékonysággal égnek el a lerakódott fölösleges tápanyagok! Módszerünk éppen azért ennyire hatékony, mivel a napi kalóriaszükséglet 70-80%-át a szervezet csak saját hőegyensúlyának fenntartására használja.

Kinél alkalmazható?

Az aromaterápiás fáslizó módszer mindenki számára alkalmas, akinek az alakjával problémái vannak. Gépi rendszereinkkel ellentétben ebben az esetben egyidejűleg is kezelhetünk több területet is – popsi, has, comb, felkar.

Alkalmas továbbá cellulit leépítésére, a bőr tapintásának finomítására, a nyúlási és terhességi csíkok, hízási és fogyási bőrproblémák kezelésére, a laza, lógó bőr feszessé tételére.

Ellenjavallatok

Epilepszia, sclerosis multiplex, rákos elváltozások, terhesség, szoptatás, menstruáció ideje alatt, közvetlenül műtétek után, láz- gyulladásos állapot, szívproblémák, cukorbetegség, keringési vagy légzési problémák, magas vérnyomás, nyílt seb, allergia.

Wiener Testkezelés Budapest 13.ker